העיר אילת נחשבת לעיר התיירות הישראלית, היא מושכת בשנה מעל לשלושה מיליון תיירים מרחבי העולם ומישראל ומכילה בתוכה מספר הולך וגדל של אטרקציות: החל מרצועות חוף מדהימות ובתי מלון מעולים, ועד לקניונים מפנקים. אך לא רק אלו מעטרים את העיר אילת, אלא גם מספר הולך וגדל של הזדמנויות נדל"ן מעולות המציעות דירות חדשות, דירות מתחדשות וכמובן דירות מעולות להשכרה, במחירים נמוכים בהרבה מהמרכז ועם מפרטים מפנקים במיוחד. כל אלו הופכים את העיר אילת לאזור משיכה לא רק עבור יזמי ומשקיעי נדל"ן מרחבי הארץ, אלא גם עבור משפחות צעירות המבקשות לשדרג את איכות החיים עם דירות חדשות הכוללות נופים מרהיבים ומפרטים מפנקים.
העיר אילת נכנסה מעט באיחור אל סבב ההתחדשות העירונית ברחבי הארץ, כאשר אזורים כמו שכונת אופיר הוותיקה ומתחם ירושלים איילות אמורים להציע קרוב לאלף יחידות דיור חדשות שיכללו אזורי תעסוקה ומסחר חדשים. כל אלו אמורים לכלול מעל לששת אלפים מטרים של מסחר ותעסוקה, לצד מוסדות ציבוריים חדשים לרווחת התושבים ומעל לכל שכונות מתחדשות ומזמינות עבור תושבים חדשים וותיקים כאחד.
בנוסף, אמורים אזורים וותיקים נוספים בעיר לשנות את פניהם, כשישנם מתחמים שהחלו בעבודות הבנייה כמו במתחם התמרים סינג סינג, בו עתידים להבנות כעשרה מגדלים חדשים ולכלול עוד כ-400 יחידות דיור.
תוכניות אלו מתקיימות לצד פיתוחים ותכנונים עתידיים של העיר אילת, אשר אמורים להקפיץ את מעמדה המקומי והאזורי. כך למשל העיר הנחשבת לאזור סחר חופשי, עתידה להרחיב את שטחה ולכלול לא רק 3 אזורי תעשייה גדולים ומתפתחים אלא גם להוסיף עוד אחד באזור הצפוני שלה. כל אלה, יחד עם תוכנית הרכבת שאמורה לחבר את העיר בצורה מהירה אל המרכז, ונראה כי דווקא בשנים הקרובות היא אכן תתממש. כמו כן, עתידים לקום בעיר מרכזי ספורט, גולף, מרכזי כנסים ובנייה מתחדשת גם ברובע שחמון המשתרע על פני כ-300 דונמים.
נתונים אלו הופכים את הנדל"ן באילת לא רק למשתלם, אלא גם לעכשווי ומתאים לסטנדרטיים מהגבוהים שבתחום הבנייה והאדריכלות. כך שבחיפוש אחר וילה להשקעה, דירת גן או פנטהאוז מרווח במיוחד ניתן יהיה למצוא פרויקטים מפנקים גם באזורים מרכזיים בעיר כמו בפרויקט "גולף גולד" הממוקם לא רחוק ממלון דן פנורמה או בדירת 3 חד' בפרויקט "התמרים" במרכז העיר.
חברת יוסי אברהמי בונה בימים אלה מספר פרויקטים חדשים באילת. קצב המסירה של דירות באילת הוא מהגבוהים אי פעם, מה שהופך רכישת דירה באילת למטרת מגורים או השקעה לעסקה כדאית. אם מוסיפים לכך את הפעילות השוקקת בנמל התעופה רמון ששיפר מאוד את ביצועיו לאחרונה וכן עולות שוב תכניות עתידיות לרכבת לאילת. אנחנו מזמינים אתכם ליצור עימנו קשר ולחשוב יחד כיצד תוכלו לבצע את העסקה המשתלמת והטובה ביותר עבורכם.
בין אם אתם מחפשים דירות למכירה באילת מקבלן לצד הים או במתחם יוקרתי ומפנק, לחברת יוסי אברהמי יש המון מה להציע: פארק ים 10, גולף גולד, התמרים 13, רזידנס זה גולף, פארק ים VIP בוטיק ופרויקט Sea Side. עם ניסיון רב שנים של בנייה באילת אנו מציעים כיום מגוון הזדמנויות רכישה של דירות חדשות למגורים במיקומים שונים באילת וברמות מחיר ומפרט שונות.
בפרויקטים שלנו תמצאו: חדרי כושר מאובזרים, סאונות, בתי כנסת, בריכות שחייה פרטיות, מערכות מיזוג מתקדמות, אינסטלציה ברמה גבוה, ברזים איכותיים ודלתות מעוצבות.
למידע נוסף השאירו פרטים מטה ונחזור אליכם בהקדם!
בפרויקט זה תוכלו ליהנות מתמהיל מגוון של דירות חדשות למכירה מקבלן בשישה בניינים חדשים, מעוצבים ואיכותיים ברחוב התבלינים 96 בשכונת שחמון 6 באילת.
הבניינים עצמם מחופים בחיפוי משולב אבן ובקומת הכניסה שלהם ניתן ליהנות ממבואת כניסה מרשימה. לכל דירה מרפסת שמש איכותית וחנייה פרטית.
אך גם בקומות אחרות תיהנו מכל התשתיות הנחוצות החל מתריסים חשמליים גדולים בסלון, ביציאה למרפסת ועד חשמל תלת פאזי לכל דירה.
מדובר בסטנדרט בנייה מפנק, ברמה גבוהה מאוד עם הדובדבן האמיתי שבקצפת – הנוף המדהים להרי אדום. מדובר במפרט עקרוני שנתון לשינויים אשר יסוכמו בחוזה בין החברה לקונה.
אם אתם מעוניינים בפרויקט יוקרתי יותר, כזה שייתן לכם חווית נופש קבועה בסטנדרט הבנייה היוקרתי והמפנק ביותר ובמיקום קרוב יותר למרכז העיר – הפרויקט הזה הוא עבורכם.
גולף גולד בגן בנימין 12 באילת, יוקם בסמוך לקומפלקס מגורים מפואר ויכלול שלושים וארבע דירות למכירה במגוון גדלים. פרט לנוף המדהים והייחודי, במתחם תמצאו בריכה, חדר כושר ומתחם ספא.
המטרה שלנו, כמו בכל פרויקט, היא לספק לכם את דירת חלומותיכם, דירה שתוכלו ליהנות ממנה כל יום מחדש. פרט למיקום המצוין המתחם יכלול בריכת שחייה למבוגרים ולפעוטות, סאונה, מלתחות ושירותים לצד מבואת כניסה קומתית מעוצבת וייחודית בנוסף למבואת הכניסה הראשית.
במתחם תיהנו משמירה סביב השעון ומערכת אינטרקום TV צבעונית במעגל סגור בכל דירה. כל חדר יכלול נקודת טלוויזיה וטלפון והדירה כולה תכלול מערכת פיקוד ושליטה מרכזית על מיזוג האוויר בדירה, התריסים החשמליים והתאורה.
פרויקט התמרים 13 בשדרות התמרים באילת נמצא במיקום המרכזי ביותר בעיר. השילוב המנצח של נוף עוצר נשימה לצד האפשרות להגיע בהליכה קצרה למרכזי הבילוי והעסקים בעיר מראה עד כמה תשומת הלב לנוחות ולשביעות הרצון שלכם מתחילה מהתכנון ויורדת עד לפרטים הקטנים ביותר.
בניין תמצאו שישים וארבע דירות במגוון גדלים אשר יבנו תוך ניצול מרבי של החלל במטרה לספק חוויה מפנקת ומרווחת. המפרט הטכני העשיר והדגש על הפרטיות של כל דירה מאפשרת לכם גישה לאיכות חים ברמה הגבוהה ביותר. המרחב בא לידי ביטוי בחללים השונים בדירה: המטבח הגדול והמפנק, חדרי ההורים והילדים והמרפסות הגדולות עם הנוף המדהים של הים האדום.
אך לא רק מרחב, המטבח לדוגמא יצויד במשטח אבן קיסר או משטח שווה ערך, ברזים מהסטנדרט האיכותי של הנס גרוהה או שווה ערך וארונות מעוצבים עם טכנולוגית "הטריקה השקטה".
מאה דירות למכירה מקבלן במגוון אפשרויות וגדלים בתוך מתחם סגור ויוקרתי הממוקם בגן בנימין 10 באילת.
דירות מפוארות ומרווחות בסטנדרט בנייה גבוה במיוחד הממוקמות בקרבה ללב העיר,למרכזיים המסחריים ולאתרי הנופש יתנו לכם הרגשה של חופשה מתמדת. במתחם תיהנו מבריכת שחייה, חדר כושר ושמירה צמודה מסביב לשעון.
בנוסף לבריכה החיצונית תוכלו ליהנות מסאונה, בית כנסת, גינה מעוצבת וחדר כושר מאובזר. הרכב שלכם ייהנה מחניה פרטית בחניון מקורה עם בקרת כניסה.
סטנדרט הבנייה בכל דירה יאפשר לכם נוחות מקסימאלית החל מהאסלות התלויות וברזי גרוהה בחדרי השירותים והמקלחות ועד חלונות עם זכוכית כפולה וג'קוזי בדירות הגן, הפנטהאוזים ובמיני הפנטהאוזים.
פרויקט יוקרתי נוסף בשכונת שחמון 6 באילת שנבנה בהמשך להצלחה של "פארק ים VIP", מדובר במתחם יוקרתי וייחודי המציע שבע דירות גדולות ומרווחות למכירה מקבלן מוביל ומפנק שמעניק את הסטנדרט העשיר והגבוה האפשרי בשני בניינים מעוצבים עם אפשרויות לבריכות שחייה פרטיות בחצר הדירות ובמרפסות של הפנטהאוזים.
בכל דירה ניתן למצוא פרט למפרט הברור מאליו גם חשמל תלת פאזי, אביזרי חשמל (קצה) תוצרת "בוטצ'ינו" או שווה ערך באיכות גבוהה במיוחד וכמובן שנקודת טלוויזיה וטלפון בכל חדר.
בכל דירה מרפסת שמש מרווחת עם נקודת מים ואפשרות להוספת בריכת שחייה או ג'קוזי בחלק מהדירות. לחלונות בדירה מפתחים גדולים ורחבים, ויטרינה רחבה ביציאה למרפסת, תריסי גלילה חשמליים ביציאה למרפסת ובחלונות פרט לממ"ד ועוד.
בחדרי הרחצה תמצאו אסלות תלויות, כיורים אינטגרליים בתוך ארונות האמבטיה המעוצבים, ברזי גרוהה ועוד.
דירות למכירה המספקות חווית מגורים מיוחדת וייחודית עם נוף מרהיב של הים האדום ושל הרי אדום, במיקום על קו הטיילת בעיר, במוקד של אפשרויות הבילוי והקניות ובמרחק הליכה מחוף הים.
מדובר בדירות למכירה באילת בסטנדרט אחר לחלוטין עם כל המותגים המובילים. ברחבה של המתחם תוכלו ליהנות מבריכה אובאלית יפהפייה, בתי קפה וחנויות, חניון פרטי וחמש מעליות אשר יספקו לכם חווית מגורים מושלמת ויוקרתית. הפרויקט הוא היחיד מסוגו שאושר למגורים ולא לתיירות.
רק לובי הכניסה המפואר והייחודי יהיה בגובה של שמונה עשרה מטר ויחד עם הלובי הקומתי יספקו חווית כניסה מרשימה למתחם. בריכת השחייה במתחם תכלול שטחים מוצלים וחדר הכושר יכלול אבזור ברמה גבוהה.
בדירות עם המרפסות תהינה מרפסות שמש עם מעקה זכוכית וויטרינה רחבה ביציאה למרפסת. החלונות עם זכוכית כפולה ובכל חדר יהיו נקודות טלוויזיה וטלפון.